Views

Toto Uitleg

Toto

Deelname aan de toto is gratis!

Degene die na de laatste wedstrijddag de meeste punten heeft, mag van Gio een ploeg kiezen voor het seizoen erop.

Gio draagt zorg voor het kiezen van de wedstrijden. Daarbij houdt hij in de gaten, dat iedere ploeg ongeveer even vaak aan de beurt komt, er in principe geen ploegen bij zijn zonder manager en de ploegen moeten niet mijlen ver uit elkaar op de ranglijst staan. Als Gio een keer over moet slaan, om welke reden dan ook, kan daar geen enkel recht aan worden ontleend.

Gio zorgt ook voor het bijhouden van de stand. Deze wordt in de zelfde sheet bijgehouden als de batlle. Deze blijft het gehele seizoen per wedstrijddag bewaard. Zodra de totaalstand van de Battle wordt gepubliceerd, blijft alleen de eindstand nog bewaard.

De voorspelling voor de wedstrijd kan worden gedaan tussen het moment van publiceren van de wedstrijd en 19:00:00 uur 's avonds voor de wedstrijd. Latere voorspellingen zijn ongeldig. Er kunnen ook standaard voorspellingen worden afgegeven in geval van vakantie of verhindering op later tijdstip. Men doet dat dan door bv te zeggen: de volgende 3 dagen 2 - 1 voor de hoogst geplaatste club.

Telling.
01 punt - alleen goede voorspelling doelpunten thuisclub
01 punt - alleen goede voorspelling doelpunten uitclub
03 pntn - goede voorspelling winnaar of gelijkspel
05 pntn - goede voorspelling winnaar met juiste doelpunten thuis
05 pntn - goede voorspelling winnaar met juiste doelpunten uit
07 pntn - goede voorspelling met juiste doelpuntenaantallen


Daarnaast kan men tot aan de 5e wedstrijd een PM aan Gio sturen met de namen van de clubs waarvan men denkt dat ze kampioen worden en/of de beker winnen. Deze uitslagen blijven geheim totdat de laatste wedstrijd is gespeeld. Dan wordt de totouitslag inclusief voorspellingen gepubliceerd. Om elke verdenking van fraude trachten te voorkomen, zal Gio zijn voorspelling aan één van de vaste collega's uit deze competitie PM-en, zodat Gio niet op de laatste dag zijn voorspelling even kan aanpassen.

Telling:

05 pntn - Bekerwinnaar goed voorspeld
10 pntn - Kampioen goed voorspeld

Voor opmerkingen en vragen PM.

Geen opmerkingen: